RKR Jeugd op 9 juni a.s.: save the date

03/05/18Aan het einde van de competitie staat, zoals aangekondigd op de principekalender van onze regio en in de regiomededelingen aan het begin van het seizoen, het Regiokampioenschap voor Regioteams Jeugd gepland.

 Alle kampioenen uit de JeugdRegiocompetitie (mix) en de kampioenen uit de jongenscompetitie U17, U15 en U13 zullen strijden om het kampioenschap in de betreffende klasse.

Het RKR is gepland op zaterdag 9 juni 2018.

De kampioenen in de genoemde klassen zijn conform het CompetitieReglement verplicht aan de Regionale Kampioenschappen voor Regioteams deel te nemen.

Het vervolg op het RKR is het NK voor Regioteams dat in het weekend van 23 en 24 juni 2018 zal worden gehouden. Voor de jeugd betreffen dit de (mix)klassen U19-I, U17-I, U15, U13 en U11. Aangezien het NKR twee weken na het RKR plaatsvindt, moeten we op het RKR van de Regiokampioenen in de hierboven genoemde klassen weten of zij zullen deelnemen aan het NKR.

Ook dit jaar zijn we weer bij BC Schollevaar te gast, in sporthal de Lijster. Aangezien het RKR plaatsvindt binnen 1 week nadat de laatste speelronde is gespeeld, is het dan van het grootste belang dat de uitslagen z.s.m. na afloop van de wedstrijden worden ingevoerd.