RJK & RSK toegekend aan BCRS voor drie seizoenen

07/07/17

Badminton Nederland regio ZuidWest kent de organisatie voor de Regionale Senioren Kampioenschap (RSK) en Regionale Junioren Kampioenschap (RJK) voor de komende 3 jaar toe aan BC Ritte Spijkenisse (BCRS). Vandaag werd in de kantine van BCRS het contract ondertekend.

Zowel het RJK als RSK geven badmintonspelers, lid van Badminton Nederland, de mogelijkheid om te spelen voor het regiokampioenschap. Badminton Nederland regio Zuid-West is de regio met de meeste badmintonverenigingen uitkomend in competitieverband. Deze toernooien zijn dus een uitstekende gelegenheid voor de spelers om zich te meten in hun klasse.

In november 2016 mocht BCRS al proefdraaien en het RSK toernooi organiseren. Dit verliep tot volle tevredenheid van Badminton Nederland. De badmintonbond gaf toen al aan dat de intentie er was om opvolging te geven aan het succesvolle toernooi in Spijkenisse. Badminton Nederland en BCRS zijn overeengekomen om beide toernooien voor de komende 3 jaren te organiseren bij BCRS. In de kantine van BCRS werd vandaag de overeenkomst getekend door Gert-Jan van der Lee, toernooizaken Badminton Nederland regio Zuid-West en Ron Vollenga, voorzitter van BCRS.

BCRS Voorzitter Ron Vollenga geeft aan zeer blij te zijn met het binnenhalen van deze toernooien. Deze toernooien zijn een pure promotie voor de badmintonsport en BCRS is uiterst trots dat het deze toernooien de komende 3 jaar in Spijkenisse mag organiseren.

Namens Badminton Nederland geeft Gert-Jan van der Lee aan dat BCRS de afgelopen jaren een goede naam heeft opgebouwd met het organiseren en uitvoeren van toernooien. Badminton Nederland regio ZuidWest is dan ook verheugd de samenwerking te bekrachtigen met een overeenkomst voor de komende 3 jaar voor het organiseren van de Regionale Senioren- en Junioren Kampioenschappen.