Regio Senioren Kampioenschappen ZuidWest

04/10/18

Regio Senioren Kampioenschappen ZuidWest 2018

Ieder jaar organiseert Badminton Nederland regio Zuid-West de Regio Senioren Kampioenschappen (RSK) waar deelnemers tegen elkaar uit kunnen komen om regiokampioen te kunnen worden of om gewoon leuke wedstrijden te kunnen spelen. Dit jaar organiseren we opnieuw het RSK in samenwerking met BC De Ritte Spijkenisse (BCRS) en vindt het plaats op 24 en 25 november a.s. in Sporthal Maaswijk, Maaswijkweg 50 in Spijkenisse.

Gerechtigd tot deelname zijn allen, die in de Badminton Nederland Regio Zuid-West hun badmintondomicilie hebben en lid zijn van Badminton Nederland.

Inschrijven kan in de categorie├źn 1, 4, 6 en 8. Hoewel men soms anders denkt is dit toernooi zeker ook voor recreatieve spelers geschikt. Die kunnen zich inschrijven in categorie 8.

Punten die behaald worden met dit toernooi in de categorie├źn 1, 4, 6 en 8 tellen mee voor de Nationale Ranglijst en eventueel voor de Nationale Junior Ranglijst.

Winnaars van de enkelspelen in Categorie 1 plaatsen zich rechtstreeks voor het kwalificatie toernooi bij de Nederlandse Kampioenschappen in februari.