A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/www/virtual/badminton.nl/phptmp/sess_nacjqg9h8500l0nrcps4vbhnb7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2)

Filename: controllers/page.php

Line Number: 15

Badminton Nederland - Zuid-West - Nieuws - Junioren Kampioenschappen regio ZuidWest

Junioren Kampioenschappen regio ZuidWest

20/01/17

Badminton Nederland regio Zuid-West houdt ieder jaar (zoals iedere regio) de Regio Junioren Kampioenschappen.

Op dit toernooi speelt de jeugd van regio Zuid-West om het kampioenschap. Wie wordt dit seizoen de beste van Zuid-West in zijn of haar categorie?

Het toernooi vindt plaats op 18 en 19 februari 2017 in Sporthal 't Zandje in Den Haag.

Twee dagen lang is er Top badminton onder de jeugd te zien.

De Regio Junioren Kampioenschappen zijn onderdeel van het Junior Master Circuit. De punten die worden verdiend met de enkelspelen in de leeftijdsklassen U11 t/m U17 gelden voor de Junior Master ranglijst. Alle onderdelen in de klassen U11 t/m U19 tellen mee voor de Nationale Junior Ranglijst Badminton (NJRB).

Deelnemers moeten zijn aangesloten bij Badminton Nederland, hun badmintondomicilie in Regio Zuid-West hebben, geen competitie spelen voor een vereniging in een andere regio en voldoen aan de leeftijdseisen genoemd in het reglement.

Inschrijven kan tot en met 30 januari 2017 op toernooi.nl.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/www/virtual/badminton.nl/phptmp/sess_nacjqg9h8500l0nrcps4vbhnb7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/virtual/badminton.nl/phptmp)

Filename: Unknown

Line Number: 0