Vacatures Regio Oost

12/11/17

Bezetting / Voortzetting Regioteam.

Zoals aangekondigd op onze RegioVergadering, stoppen onze beide leden van de RCW (Arjen en Frans) aan het eind van dit seizoen met hun activiteiten. Ynge, verantwoordelijk voor de toernooiorganisaties gaat om gezondheidsredenen ons ook verlaten.
Ook ondergetekende heeft bij het Bondsbureau aangekondigd, na ruim 17 jaar actief te zijn in het voormalige districtsbestuur en het huidige regioteam, zijn functie te willen overdragen aan een jonger en gemotiveerd persoon.
De overgang van de regioseniorencompetitie naar één landelijke competitie, met ingang van het volgende seizoen, betekent dat er vanuit het Bondsbureau verwacht wordt dat minimaal één persoon uit Regio Oost zijn/haar hulp aanbiedt om Oost te vertegenwoordigen in de landelijke competitieorganisatie. Hoe de taken precies zullen zijn, moet nog vast gesteld worden. Maar betekent zeker een nieuwe uitdaging.
Daarnaast blijft de Recreanten- en jeugd competitie nog steeds onder verantwoordelijkheid van Regio Oost. Als wij geen nieuwe mensen in het Regioteam zullen hebben, hebben we ook een probleem om die competities te organiseren.
Zelfs de organisatie van de Voorjaarscompetitie van dit seizoen (van maart – juni 2018) wordt al een probleem met de huidige bezetting.
WIE NEEMT DE UITDAGING AAN EN HELPT HET REGIOTEAM VOORTBESTAAN, ZODAT DE COMPETITIES DOOR ZULLEN GAAN ?

Wij informeren graag geïnteresseerden en zien jullie reacties tegemoet,

Bedankt
Mischa Rosanow
rm_oost@badminton.nl, rcw_oost@badminton.nl
Mischa: 0316-221413,
Arjen: 0314-366887 (niet na 20.00 uur !)