RSK 2017 Hoogeveen

27/11/17

Als wedstrijdorganisatie van het SportVen RSK regio Noord 2017 streken wij voor het eerst neer in sporthal het Activum in Hoogeveen.

Een mooie hal met een kleinere zaal ernaast bood de gelegenheid tot het spelen op 12 banen, waardoor we voldoende ruimte en tijd hadden om de wedstrijden in poules te laten spelen.

Beide dagen zijn we goed ondersteund door de beheerder van de hal en konden we met de hulp van een aantal BV Smash vrijwilligers de zaal opbouwen en op tijd met het toernooi beginnen.

Op de zaterdag hebben we een ronde ingelopen en werd de laatste wedstrijd om 20:23 uitgespeeld. De zondag liep een klein beetje uit door een monsterpartij van bijna 70 minuten in de laatste ronde tussen de runner-up van de mannenenkel in de categorie 1, Robert de Calonne en Riemco Hof in hun laatste poulewedstrijd. Beide mannen kregen vele aanmoedigingen en bewondering van het publiek om de vele schitterende reddingen op het laatste moment.

Gedurende het hele toernooi zijn er veel partijen geweest die beslecht werden in 3 games of met verlenging in de laatste game. Dit heeft geleid tot een gemiddelde wedstrijdlengte van 35 minuten met inderdaad een aantal uitschieters van meer dan een uur speeltijd.

Uiteindelijk zijn de Groninger verenigingen GSBC AMOR en BC GO! er met de meeste prijzen vandoor gegaan. Van GSBC AMOR wisten 10 spelers prijzen te veroveren en bij BC GO! waren dit er maar liefst 13!

Klik hier
voor de lijst met winnaars.

De foto's gemaakt door Albert van Klinken, waarvoor weer onze dank,  vind je hier !!

Klik hier voor de gedetailleerde uitslagen op toernooi.nl .

Hieronder alle winnaars !!