East Belgian Cup 2019

16/12/18

Beste Badminton liefhebbers,

Wij hebben het genoegen jullie ook dit jaar uit te mogen nodigen voor ons internationaal Badmintontoernooi dat zal plaatsvinden in het weekend van 26/27 Januari 2019 in Eynatten (België). Het is sinds 1991 de 28ste editie van de East Belgian Cup.

Alle wedstrijden (B1-B2-C1-C2-D) zullen zowel zaterdag en zondag in een zaal plaatsvinden.

 

De winnaars en finalisten in de 25 disciplines ontvangen 1.500 euro aan prijzengeld. Bijkomend wordt er zaterdag een tombola gehouden met een hoop leuke prijzen.

 

Een ander hoogtepunt van ons toernooi is de bierpongcompetitie op zaterdagavond. Het beste team ontvangt nog een prijs. Na de wedstrijd kunt u ter plaatse overnachten voor 5 €.

 

Om de grote of kleine honger te stillen staat gedurende heel het weekend een snackwagen aan de sporthal ter beschikking. In de cafetaria zetten we de nodige accenten met regionale speciaalbieren.

 

In bijlage vinden jullie een document met alle nuttige informatie (o.a. een tabel ter vergelijking tussen de Nederlandse en Belgische klassementen). De officiële uitnodiging en alle toernooiregels, die in ieder geval voorrang op het document in bijlage hebben,  kan HIER worden ingezien.

 

Belgische spelers kunnen zich HIER inschrijven vanaf 15 december. Niet-belgische spelers gebruiken het inschrijvingsformulier in bijlage (inscription sheet).

 

Facebook-Event