Verslag Junior Master Finale 2016

17/05/16

Afgelopen zaterdag 14 mei jl. werd voor het 3e achtereenvolgende jaar de Junior Master Finale gespeeld. Ook dit jaar was BV Floriande de organisator.

Dit jaar een andere opzet. De finale- en verliezersronde (poules) werden vervangen door een afvalschema waarbij de nummers 1 en 2 van elke poule konden strijden om de felbegeerde plaats in de Junior Master Cup. Welke gespeeld wordt tijdens de komende Dutch Open in oktober.

Om 10:00u startten de eerste wedstrijden. Waarna vele mooie en spannende wedstrijden werden gespeeld. In totaal werden er 138 wedstrijden gespeeld, waarvan bijna 30% in een 3-gamer werd beslist.


Om half 3 werd gestart met de kwartfinales en aansluitend de halve finales. Voor de finales was gekozen om die allen tegelijkertijd te laten beginnen, waardoor het publiek kon genieten van de strijd om de winst. Deze wedstrijden startten om 17:45u.

In de ME 15 en ME 15+ streden niet geplaatste spelers om de winst (Terry Janssen, Dries Caris, Finn Achthoven en Dion Rovers). Bij de meisjes wist alleen Kim Fleuren in de VE 15+ als niet geplaatste speelster door te dringen tot de finale.


Winnaars
ME 13 Ivory Johan
VE 13 Jaymie Laurens
ME 15 Terry Janssen
VE 15 Yasmin Velraeds
ME 15+ Finn Achthoven
VE 15+ Sabine de Wit
ME 17 Dennis Koppen
VE 17 Maureen Zewald

Wij feliciteren de winnaars met hun Junior Master titel en wensen hen veel succes in de Junior Master Cup.

BV Floriande heeft de Junior Master Finale 3 jaar georganiseerd. Wij danken hen voor hun inzet en gastvrijheid!