BC Smashing keert niet terug in Carlton Eredivisie

17/05/16

Maandag 9 mei kreeg BC Smashing te horen dat er een plek vrij kwam in de Eredivisie. Een kans die past bij de ambitie van Smashing.  

Voorzitter Ger Peters “Financieel en organisatorisch zijn we er klaar voor en zouden we graag het mooie seizoen van afgelopen jaar over doen. De spelers hebben veel ervaring op gedaan en staan te popelen om terug te keren.” Echter doordat Roy Reijbroek en Denise Hall het grootste gedeelte van het seizoen niet aanwezig zijn, is het eerste team uitgedund.

Na gesprekken met de overige selectiespelers is een zoektocht gestart naar een sterke heer. Het was niet mogelijk om met de in aanmerking komende spelers tot een overeenkomst te komen.

Hoofdtrainer Paul Vennekens en het eerste team hebben nu hun zinnen gezet om volgend jaar promotie op eigen kracht opnieuw te behalen, evenals in 2015. Bijkomend voordeel is dat beide selectieteams gezamenlijk in de eerste divisie spelen, welke iedere zaterdagavond weer een geweldige sfeer gaat opleveren in de badmintonhal van Smashing.

Ger Peters
Voorzitter BC Smashing