Competitie 2018-2019

02/04/18

 De voorbereidingen voor de nieuwe competitie 2018-2019 zijn in volle gang. De nieuwe competitie inderdaad nieuw, want vanaf dit seizoen gaat de regio competitie op in de bondscompetitie. Vanaf de 4e divisie wordt de bondscompetitie uitgebreid met de 5e tot en met de 9e divisie.

Daarvoor zijn alle teams uit de regio competitie 2017-2018 aan de hand van de regio indeling vanaf nu ingedeeld in de 5e divisie en lager. Die indeling is afgelopen week nogmaals aan alle CCP " ers gestuurd. Klik hier voor de lijst van alle Limburgse teams.
Nieuw is ook de mogelijkheid van inschrijven van teams en de daarbij behorende data. Voor de bondscompetitie geldt 1 april als datum voor inschrijven en terugtrekken, die datum is nu verlengd naar 8 april. Van teams waarvoor op die datum de inschrijving niet ingekomen is wordt aangenomen dat zij niet meer in de competitie willen spelen. Inschrijven voor de bondscompetitie dient gedaan te worden op de website www.badmintoninschrijven.nl ook dat is nieuw. Hoe dit in zijn werk gaat staat in deze handleiding. Daar is ook aangegeven welke teams reeds ingeschreven zijn. Ook is daar te zien welke teams in de regio competite van Limburg blijven, dat is de mannen competitie en de jeugdcompetitie. Het inschrijven daarvoor is onveranderd. Heeft je vereniging nieuwe teams die in in seizoen 2017-2018 niet in de regio competitie gespeeld hebben  dan kan opgave daarvan op de website gedaan worden. Gaat je vereniging voor het eerst deelnemen met teams aan de nieuwe bondscompetitie laat ons dat dan even weten dan zorgen wij dat je deze teams kunt invoeren op de daarvoor bestemde website.