Succesvolle slotdag recreantencompetitie.

03/06/17

Succesvolle slotdag recreantencompetitie

Vandaag werd in Bilthoven de slotdag gehouden van de recrantencompetitie. Onder een stralende zon buiten, werd in de hal door 55 koppels in 6 sterktepoules gestreden voor de legendarische taarten.

De organisatie was in handen van Frans, Patty Treur en Ruben Offermans. De hele dag is prima verlopen, het tijdschema werd strak gehanteerd, gelukkig geen blessures en veel spannende partijen. Alles is in een uitermate sportieve sfeer verlopen.

De organisatie heeft kritisch gekeken naar de inschrijvingen. Dit resulteerde in een herindeling van 20  van de 46 mixkoppels, die zich naar de mening van de plaatsingscommissie, te laag of te hoog hebben ingeschreven.

Na afloop van de laatste ronde vond om 16.00u de prijsuitreiking plaats.

Voordat de bekers aan de kampioenen van de NJC 2016 en VJC 2017 werden uitgereikt, bedankte Ad van Gameren (SV Irene) de nieuwe toernooicommissie voor de perfecte organisatie. Tevens sprak hij dank uit aan de oude commissie o.l.v. Tony Kerkhof, die jarenlang verantwoordelijk was voor deze dag. Dit werd met luid applaus ondersteund.

Rob Salawan Bessie, regiomanager Centrum, en Everlien (verantwoordelijk voor de VJC en NJC) reikten vervolgens de bekers uit aan de aanwezige kampioensteams, waarna de toernooiorganisatie het overnam om de taarten uit te reiken aan de poulewinnaars en aan twee overige koppels. Dit laatste is random uitgedeeld.

Tijdens de hele dag was CHESP Badmintonwebshop aanwezig met een sportstand en Odette Massagetherapie verzorgde de hele dag de sportmassage.

Tenslotte: De Slotdag reccreantencompetitie 2018 zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni 2018, zelfde locatie en plaats.