A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/www/virtual/badminton.nl/phptmp/sess_vv0ishbgm43epnu8781g7ki9a7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2)

Filename: controllers/page.php

Line Number: 15

Badminton Nederland - Centrum - Nieuws - In Memoriam Don Brandsma

In Memoriam Don Brandsma

20/07/17

Oud-voorzitter van het toenmalige district Centrum Don Brandsma is overleden.

Kort na zijn 83e verjaardag is Don in zijn slaap overleden. In de begin jaren 90 heb ik Don meegemaakt als een zeer bevlogen en empathische districtsvoorzitter. Tijdens een districtsvergadering stond Don op en stelde zich beschikbaar voor de vacante functie van districtsvoorzitter; een functie die hij jarenlang op een geweldige manier heeft uitgeoefend. Op een gegeven moment vond Don het welletjes en heeft hij de voorzittershamer overgedragen aan Hans Kammenga.De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op zaterdag 22 juli om 12.00u in het crematorium De Linge, Medelstraat - Oost 20 te Tiel. Na de plechtigheid is er gelegenheid vanaf 13.30u om de familie te condoleren in De Ontmoeting, Admiraalvlinderlaan 2 te Culemborg.

Correspondentieadres: Barbarakruid 24, 4102 KX Culemborg.

Namens het regioteam wens ik de familie veel sterkte toe.

Rob Salawan Bessie
regiomanagerA PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/www/virtual/badminton.nl/phptmp/sess_vv0ishbgm43epnu8781g7ki9a7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/virtual/badminton.nl/phptmp)

Filename: Unknown

Line Number: 0