A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/www/virtual/badminton.nl/phptmp/sess_iav2sifn0ovumoeknaug6cnfg4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2)

Filename: controllers/page.php

Line Number: 15

Badminton Nederland - Centrum - Nieuws - Actuele Weersomstandigheden

Actuele Weersomstandigheden

09/12/17

Zaterdag 9.15u:
Voor vandaag komt er geen algehele afgelasting van de Regio Competitie. Maar gezien de weersomstandigheden ( code geel) kunnen wij ons voorstellen dat er teams zijn die het onverantwoord vinden om de weg op te gaan.  

Mocht dit het geval zijn, zowel bij de thuis- als uitvereniging, neem dan direct contact op met de tegenstander. In onderling overleg dient de wedstrijd alsnog gespeeld te worden, waarbij we uiteraard soepel om zullen gaan met afwijkende speeldagen/ -tijden als beide partijen het eens zijn over een nieuwe datum.
Wij willen graag z.s.m. bericht hebben dat de wedstrijd niet doorgaat. Dit per mail, sms of app doorgeven aan de regiocompetitieleider Everlien Salawan Bessie.
De nieuwe speeldatum dient uiterlijk zondag 17 december 20.00u doorgegeven te worden.
Gegevens: competiieleider_centrum@badminton.nl / 06 – 524 95 994
.
Later op de dag, uiterlijk 18.00u, komt  een mededeling  over de zondag.

Met vriendelijke groet,
RCW Centrum

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/www/virtual/badminton.nl/phptmp/sess_iav2sifn0ovumoeknaug6cnfg4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/virtual/badminton.nl/phptmp)

Filename: Unknown

Line Number: 0