24 uur badminton marathon

08/09/17

Wie durft de uItdaging aan van een 24 uur durende badminton marathon. Meld je aan met je team om deze uitdaging aan te gaan. 24 uur badmintonnen voor het Glazen Huis van 3FM Serious Request. De marathon begint op zaterdag 23 december om 13:00 uur.

Laat je als team sponsoren en probeer een flink bedrag bij elkaar te slaan om het doel van 3FM Serious Request te steunen.

De minimale sponsorbijdrage per team is € 400, exclusief € 15 per persoon ter dekking van onze logistieke kosten.

Het team dat “wint” mag de cheque van dit evenement aanbieden bij het Glazen Huis op het Marktplein.

Aanmelden kan via het onderstaand mailadres.

De animo is vrij groot dus wacht niet te lang om mee te doen aan dit geweldige initiatief.


Johan Verbraak SR17.badminton@wsv-apeldoorn.nl

Wat is precies de bedoeling? Een team bestaat uit 6 tot 8 spelers aangevuld met maximaal 2 begeleiders. Er is ruimte voor maximaal 20 teams.

Je speelt als team in blokken van 3 uur alleen dubbelspel (DD, HD of GD). Het gaat bij elke wedstrijd om 2 gewonnen sets en na 3 uur wordt er gewisseld van tegenstander. Standaard wordt gespeeld met nylon shuttles.


Sponsoring De minimale sponsorbijdrage per team is € 400. Meer mag uiteraard ook. Laat je sponsoren als team of ga de extra uitdaging aan door je persoonlijk te laten sponsoren per uur, per gewonnen wedstrijd of misschien zelfs per punt. Hoe meer punten, hoe meer geld je binnenhaalt voor het goede doel.

Of wellicht heb je andere creatieve ideeën. Jouw sponsoropbrengst gaat in zijn geheel naar de actie. Geld kun je ook direct doneren op de actiepagina van Serious Request. https://kominactie.3fm.nl/actie/wsv-badminton-marathon


Logistieke kosten Ter dekking van de logistieke kosten is een bedrag van € 15 per persoon verschuldigd. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie of thee, 6 consumpties, frites met een snack, ontbijt en een lunch. Deze kosten dienen aan het begin van dit evenement contant of per pin te worden voldaan.


Dit evenement wordt ondersteund door omnivereniging WSV en Beheers- en Exploitatiestichting "De Voorwaarts". Het evenement is aangemeld bij Regio Centrum van Badminton Nederland.